Project bij Dessertmeesters: “praktisch en no-nonsense”

Geplaatst in: Klanten, Leidingwerk

29 september 2021

Onlangs leverde STS een mooi leidingwerkproject op bij de ijsfabriek van Dessertmeesters in Oldenzaal. Rob Baars begeleide dit werk als projectmanager. “Ik ken STS van verschillende projecten. Met Rob ter Groot van STS had ik eerder al samengewerkt en dat beviel altijd goed.”

CIP

Voor een aantal productielijnen van ijs moest de CIP-capaciteit (Cleaning In Place) worden uitgebreid. Hiervoor moesten de nodige meters RVS leiding worden aangelegd en koppelborden worden aangepast. Bovendien moesten er pompen worden geïnstalleerd. “STS levert laswerk van hoog niveau. In de TD-ruimte werden grote delen leidingwerk voorbereid, zodat er in de productieomgeving zo min mogelijk gewerkt hoefde te worden. Het waarborgen van veiligheid en hygiëne is namelijk prioriteit voor Dessertmeesters.”

Vlekkeloos

De projectmanager vervolgt zijn verhaal. “Het project verliep vlekkeloos. Wanneer het moest, werd er ook ’s nachts en in het weekend geschakeld. Praktisch en no-nonsens, zo ken ik STS. De productiestilstand werd gedurende het project ook tot een absoluut minimum beperkt, dus daar zijn we ook erg tevreden over.”