Leidingwerksystemen

Schipper Technisch Serviceburo is gespecialiseerd in de aanleg van leiding- en installatiewerk. Met name in ‘Turn-key’ projecten kunnen we de ideale partner voor u zijn.

Onze gecertificeerde lassers hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van leidingwerksystemen. Of het nu gaat om roestvrijstaal, kunststof of staal: onze mensen gaan geen uitdaging uit de weg.

Vakmensen

Binnen ons bedrijf worden de medewerkers constant opgeleid tot professionele lassers met de benodigde vakdiploma’s, om zo garant te staan voor een hoge laskwaliteit. Onze medewerkers zijn niet alleen ‘lassers’. Ze meten zelf het werk in, vervaardigen de ophanging en werken de projecten compleet af. In overleg met de klant kan er een röntgen onderzoek plaatsvinden, afhankelijk van de gestelde eisen of wensen.

Schipper Technisch Serviceburo is werkzaam in verschillende marktsegmenten; textiel, chemie, voeding en kunststof. De gestelde eisen in deze verschillende marktsegmenten worden gehanteerd en nageleefd zoals u dat wenst. We kunnen werken volgens een tekening (engineering), maar ook de  klussen ‘in het veld’ zijn voor onze vakmensen dagelijkse praktijk.

Afbeelding Schipper Technische Services Leidingwerksystemen

Relevante projecten