Verspaning

STS heeft de beschikking over diverse (CNC) freesmachines en draaibanken, die dagelijks beschikbaar zijn voor spoedgevallen. Het komt vaak voor dat een klant direct hulp nodig heeft tijdens een acute productiestilstand, door bijvoorbeeld een as die afbreekt of een tandwiel dat verlopen is.

 

Video: een snelle indruk van onze verspaningsafdeling

Goed uitgerust

Veel technische diensten zijn niet uitgerust met de benodigde machines. Op onze verschillende frees-en draaibanken kunnen we veel producten bewerken in verschillende lengtes en diameters (zie machinelijst). Dit kan op basis van een aangeleverd model, een schets of een tekening. Of het nu gaat om enkele stuks of om seriewerk, met onze frees- en draaibanken kunnen we producten van hoge kwaliteit produceren.

Snel een spiebaan brootsen of steken? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. We hebben een complete brootsset met metrische (genormeerde) maten. Ook hebben we de beschikking over een spiebaan steekmachine, waar we eventueel blinde gaten kunnen steken of een spiebaan kunnen steken met Engelse maten of andere uitvoeringen.

Bekijk onze vacatures