Nieuw pand: afdeling verspaning verhuist

Geplaatst in: Nieuws, Verspaning

27 mei 2019

Met gepaste trots mogen wij aankondigen dat het nieuwe pand binnenkort in gebruik wordt genomen. Deze week starten we met de verhuizing van de verspaningsafdeling naar het nieuwe onderkomen. Ook biedt de nieuwe hal ruimte voor een deel van onze montagewerkzaamheden.

Verhuizing

Dat de machines alleen maar de straat over hoeven te steken, betekent niet dat dit een klein karweitje is. In week 23 vindt de verhuizing plaats. Op maandag 3 juni worden nieuwe Style CNC machines geleverd. Ook wordt het huidige machine park deels verplaatst op die dag. Op dinsdag 4 juni worden de machines geïnstalleerd. Vóór het einde van de week hopen we volledig operationeel te zijn op Bedrijvenpark Twente 293. Wij verwachten dat de eerste machines op 5 juni draaien in de nieuwe werkplaats.

Wij blijven operationeel!

Tijdens de verhuizing blijven we operationeel. Nick Thijs, voorman verspaning: “We hebben de verhuizing zo gepland dat we kunnen blijven draaien. Ook voor spoedgevallen blijven wij bereikbaar en inzetbaar.”

Video van onze nieuwe bedrijfshal (met dank aan Jos Bloemendaal)

Extra capaciteit

Met de nieuwe bedrijfshal vergroot STS haar capaciteit. In één klap wordt het aantal vierkante meters verdubbeld. Dit betekent dat we ook extra mogelijkheden hebben voor montage en productie. Zo hebben we nu een gescheiden afdeling voor de montage van HACCP-gerelateerde opdrachten (RVS/food).

Een maagdelijk glanzende werkvloer. Over enkele dagen ziet dit er compleet anders uit!
Een maagdelijk glanzende werkvloer. Over enkele dagen ziet dit er compleet anders uit!