Nieuw gezicht: Lars Boesschen Hospers

Geplaatst in:

15 januari 2018

“Je bent nét te laat, hij staat al in de bus!”, glimlacht Lars Boesschen Hospers (23). Hij is 1 januari in dienst gekomen bij STS en had voor de lunchpauze zijn eerste machinebouw project afgerond voor STS. Deze machine gaat dezelfde dag nog naar de klant.

Tech Support

STS nam onlangs een aantal activiteiten van het bedrijf Tech Support over. Hier was Lars tot voor kort werkzaam. “Ik ben het kleine van Tech Support gewend, maar ik vind een groot bedrijf als STS erg interessant. Het is hartstikke leuk, er hangt hier een fijne werksfeer.”

Afbeelding Schipper Technische Services Nieuw gezicht: Lars Boesschen Hospers

Gesneden koek

Bij Tech Support ontwikkelde hij kleine machines. Het ontwikkelen van de in breedte verstelbare overpakmachine was voor hem gesneden koek. De machine zal geïntegreerd worden in de productielijn van een klant uit de farmaceutische industrie.

Machinebouwer

“Na mijn opleiding bouwkunde ben ik werktuigbouwkunde gaan studeren op het HBO. Deze opleiding heb ik niet helemaal afgemaakt. Via een omzwerving ben ik bij Tech Support gekomen. Hier heb ik het vak geleerd van machinebouwer”, vertelt de jonge vakman.

Voor het team van STS is hij een fantastische aanwinst. Succes Lars!