Beter een goede buur dan een verre vriend

Afvalverwerker SUEZ zit bij ons op de hoek. Het bevindt zich naast het immense terrein van Van Merksteijn, onze directe buurman. Dat betekent dat een oplossing altijd dichtbij is voor de verwerker van chemisch afval.

Procesoptimalisatie

Mark Haarhuis en Roy Kobes weten de servicetak van Schipper regelmatig te vinden. Ditmaal voor de aanleg en installatie van RVS leidingwerk, kogelkranen en een centrifugaalpomp. “Het gaat om een stukje procesoptimalisatie. Dit maakt het makkelijker om verschillende producten van het tankpark naar de installatie te pompen”, aldus Mark.

Laswerk

Het is zeker niet de eerste keer dat STS een project opleverde voor SUEZ. “De jongens van STS maken gewoon mooi werk. Het laswerk is van uitstekende kwaliteit en de afwerking is opmerkelijk goed. Dat zie je niet overal. Voor ons is het belangrijk. Het is ook een stukje uitstraling. Het moet gewoon goed voor mekaar zijn”, beweert de werkplaatschef.

Uitdaging

Ook voor de vakmensen van STS is het geen straf om voor SUEZ te werken. Klaas van der Roest, monteur bij STS, onderstreept dit: “Bij SUEZ hebben we altijd mooie klussen. De werkzaamheden zijn er divers en ik vind er altijd uitdaging. Bovendien werken er goede mensen.”